Κεντρική/E-RENTAL/Συχνές Ερωτήσεις
Στα καταστήματα μας για ενοικίαση.
Επιλέξτε από την τεράστια συλλογή μας με πάνω από 45.000 τίτλους

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πρέπει να είμαι μέλος σε κάποιο κατάστημα για να δώσω μια online παραγγελία;
Δεν είναι απαραίτητο να είστε μέλος σε φυσικό κατάστημα για να δώσετε μια παραγγελία. Είναι όμως απαραίτητο να γίνεται μέλος στο ηλεκτρονικό κατάστημα και να συμπληρώσετε τα πεδία που απαιτούνται για την διαδικασία αυτή.

αρχή της σελίδας

Τι θα γίνει αν το προϊόν που λάβω είναι ελαττωματικό;
Επιδίωξη μας είναι το Videorama.gr να είναι κατά το δυνατόν ακριβές, όσον αφορά την λειτουργία του, το περιεχόμενο και τις περιγραφές των προϊόντων. Παρόλα αυτά δεν παρέχουμε εγγυήσεις ότι τα παραπάνω θα είναι ακριβή, αξιόπιστα και ενημερωμένα. Εάν ένα προϊόν δεν είναι όπως έχει περιγραφεί στο site μας ή είναι ελαττωματικό, διατηρείτε το δικαίωμα να το επιστρέψετε (στην κατάσταση στην οποία το παραλάβατε).

αρχή της σελίδας

Μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν;
Οι πελάτες του Videorama.gr διατηρούν το δικαίωμα να επιστρέψουν προϊόντα τα οποία παρέλαβαν μέσα σε 10 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα προϊόντα να βρίσκονται στην κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν (σφραγισμένα και χωρίς να υπάρχουν ζημιές), και να διαθέτετε το τιμολόγιο η την απόδειξη λιανικής. Συνιστούμε τον επισταμένο έλεγχο κατά την παραλαβή, έτσι ώστε να αποφευχθούν παραλαβές σε προϊόντα που δεν έφτασαν σε σας σε άριστη κατάσταση.

Για οποιαδήποτε απορία η διευκρίνιση σε θέματα σχετικά με τις επιστροφές παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο
e-mail : support@videorama.gr

αρχή της σελίδας

Μπορώ να ακυρώσω μια παραγγελία μου;
Μπορείτε να ακυρώσετε μια παραγγελία έως την στιγμή που αυτή δρομολογηθεί. Η δρομολόγηση των παραγγελιών πραγματοποιείται μόλις σας στείλουμε το αντίστοιχο ενημερωτικό e-mail ότι η παραγγελία σας εγκρίθηκε και έχει δρομολογηθεί. Μπορείτε να ακυρώσετε μια παραγγελία που δεν έχει δρομολογηθεί από το ιστορικό των παραγγελιών σας. Εφόσον είστε μέλος και έχετε εισέλθει στην προσωπική σας σελίδα, μεταβαίνοντας στο ιστορικό παραγγελιών, μπορείτε να διαγράψετε τις παραγγελίες που θέλετε.

αρχή της σελίδας

Δέχεστε παραγγελίες από το εξωτερικό;
Φυσικά και δεχόμαστε παραγγελίες και από το εξωτερικό.

αρχή της σελίδας

Μπορώ να προπαραγγείλω προϊόντα που αφορούν προσεχείς κυκλοφορίες;
Φυσικά και μπορείτε να προπαραγγείλετε τις προσεχείς κυκλοφορίες που εμφανίζονται στο site μας.

αρχή της σελίδας

Ποιοί είναι οι τρόποι πληρωμής;
Οι τρόποι πληρωμής είναι:
Αντικαταβολή μέσω ΕΛΤΑ
Αντικαταβολή μέσω COURIER
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Ασφαλής online χρέωση πιστωτικής κάρτας (Eurobank PayCenter)

αρχή της σελίδας

Είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσω την πιστωτική μου κάρτα;
Οι πληροφορίες της πιστωτικής σας χρησιμοποιούνται στιγμιαία και κατά την διάρκεια της συναλλαγής. Κατόπιν διαγράφονται αυτόματα και δεν διατηρούμε αρχείο με τις πληροφορίες αυτές. Επίσης πρέπει να γνωρίζετε ότι κατά την διάρκεια της συναλλαγής, με πιστωτική κάρτα, η διαδικασία γίνεται στους server των τραπεζών που συνεργαζόμαστε ως τρίτη οντότητα, γεγονός που καθιστά απολύτως ασφαλή την όλη διαδικασία καθώς η χρέωση γίνεται από τις τράπεζες και όχι από το Videorama.

αρχή της σελίδας