Κεντρική/STORES/NEA/ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

 • ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

  ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

  Η πανδημία του κορωνοϊού έχει φέρει προσωρινές αλλά σαρωτικές αλλαγές στην καθημερινότητά μας. Ωστόσο, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι μπορείτε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας ταινίες με την νέα υπηρεσία Ενοικίαση με κούριερ στο σπίτι!

  Απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1) Γράφεστε μέλος στο site μας.

  2) Ψάχνετε στο www.videorama.gr και βρίσκετε τις ταινίες που σας ενδιαφέρουν.

  3) Μας στέλνετε ένα email στο marketing@videorama.gr και γράφετε περισσότερες ταινίες από όσες θέλετε. Για παράδειγμα εάν θέλετε να σας στείλουμε 5 ταινίες, θα πρέπει να μας στείλετε λίστα με τουλάχιστον 10 τίτλους.

  4) Αν είστε μέλος σε κατάστημά μας, μας γράφετε τον κωδικό σας ή το όνομα και σε ποιό κατάστημα είστε μέλος, μια διεύθυνση και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας ή το email σας.

  5) Η χρέωση θα είναι 1,90 για κάθε ταινία και τις κρατάτε μέχρι 7 ημέρες, από την στιγμή που θα τις παραλάβετε. Η διάρκεια ενοικίασης, μπορεί να μεγαλώσει, ανάλογα τον αριθμό ενοικιάσεων.

  6) Οι πόλεις Σπάρτη, Σέρρες και Νέα Μάκρη Αττικής, εξυπηρετούνται κατευθείαν στα εκεί καταστήματά μας.

  Για να παραγγείλετε online επιλέξτε το προϊόν ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΑΙΝΙΩΝ τόσες φορές όσες και οι ταινίες που θέλετε να κοικιάσετε.

  Αν επιλέξετε πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή με e-banking, τότε το κόστος μεταφοράς θα είναι 3 ευρώ (αποστολή 1,50 και επιστροφή 1,50). Κατά την online παραγγελία επιλέγετε "ενοικίαση με πιστωτική".

  Αν επιλέξετε αποστολή με αντικαταβολή, τότε το κόστος μεταφοράς θα είναι 5 ευρώ (αποστολή 2,50 και επιστροφή 2,50). Κατά την online παραγγελία επιλέγετε "ενοικίαση με αντικαταβολή".

  6)Μέσα σε κάθε αποστολή, θα βρίσκετε έτοιμη την διαδικασία επιστροφής.

  Για κάθε πληροφορία, στο 210-9410225 ή email στο marketing@videorama.gr

καταστήματα

η εταιρία μας

Το VIDEORAMA ιδρύθηκε το 1984. Όλα αυτά τα χρόνια, πρωτοπόροι στον χώρο της οικιακής ψυχαγωγίας, καθιερώσαμε μια σειρά από καινοτομίες.

Οι σύγχρονες και λειτουργικές διαρρυθμίσεις και η ταξινόμηση των ταινιών αποτελούν εγγύηση για την γρήγορη ενημέρωση, ανεύρεση και εξυπηρέτηση των φίλων του βίντεο.

Σήμερα λειτουργούν 18 καταστήματα VIDEORAMA, σε άνετους χώρους από 150 έως 750 τμ. Φτιάξτε τώρα το δικό σας VIDEORAMA.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 9410225

ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ

ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ